ORDERING

write us email for place all your order on 19tooth@gmail.com, and we will process the item on a same day when you have paid the payment.

Payments:
if you in Indonesia, we only accept Bank Central Asia (BCA) payment transfer or Chas On Delivery (COD) if u in Surabaya.
But, if you are not in the Indonesia, then we only accept PayPal payments. Make sure you have a PayPal account and funds available in the account for make some order.

Indonesia Buyer :
All packages will be processed via TIKI and we will give the tracking number.

International Shipments:
All Non-Indonesia packages will be processed via EMS Indonesia Post Service. and will give the tracking number of your packages.

18 responses to “ORDERING

  1. om mau order fork sharkattacknya dong satu

  2. yulfiano

    mau strap nya donk.. bisa kirim ke los angeles? gw beli lebih dari 1 kalo bisa..

  3. naufal

    bro ane mau order frame sama forknya bisa ga bro?

  4. unprodz

    om minat sama v2 26nya..berapa ya harganya?
    terus bisa request panjang top tubenya ditambah jadi 600mm.
    thanks

  5. Go're

    Sob shark attack forknya udah ready belum???

  6. mau beli fork shark attack nih,
    harganya berapa?

  7. Berapa harganya ya? minat nih strap hardbite V3nya, Email ke saya yahh thx..

  8. bro minat nih ama strap v2nya ampe jakarta berapa ya?

  9. Fixed

    bro, mau pesen straps yg v3..
    tolong email sampai Bali jadi brp.. thx 🙂

  10. SHND

    shark attack/phoenix forknya berapaan?ready stock gak?

    • Fork shart attack uda discontinue…

      kalau for phoenix itu punya jepang, kita hanye spread message aja, dan kita ngga jualan fork phoenix.

      thx.

  11. alvin

    minta no telponnya mas, bisa gk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s